ספרות מקצועית סאונד : סודות הבישול

סודות הבישול

יצרן: Record School
מחיר
₪ 165

תיאור המוצר

סודות הבישול – מדריך מתקדם בנושא טכניקות הקלטה, מיקס ומאסטרינג למוסיקאי העכשווי!

מוסיקאים נמצאים בתקופה מאוד מבלבלת, הם מקדישים את עצמם ליצירה, נאלצים לרכוש מיומנויות מגוונות בתחום ההקלטה, השיווק, יחסי הציבור, וידיאו, רשתות חברתיות וכל זאת תוך כדי שמירה על מקום עבודה קבוע וחוסר וודאות מתסכל לגבי הפוטנציאל הכלכלי של העיסוק המקביל ב"ניסיון לפענח את נוסחת ההצלחה בתעשיית המוסיקה".

הספר סודות הבישול עוסק אמנם בטכניקות הקלטה מתקדמות, במיקס ומאסטרינג באולפן הביתי, אולם מעל הכול זהו מדריך אשר פורש מול המוסיקאי דרך חיים והכוונה ליצירה, הצטיידות, לקיחת אחריות, אבחנה בין עיקר וטפל, ומעניק למוסיקאי ארגז כלים אסתטיים מגוון המבוסס על רעיון הניגודיות, אשר הבנתם ותרגולם עשוי להפוך ולשנות את חייו ואת יצירתו. גם אנשי סאונד אשר יתעמקו ברעיון הניגודיות יזכו לפרספקטיבה חדשה על דרך השימוש במכשירי עיבוד הצליל אשר עומדים לרשותם וכן בדרכים חדשות ללקיחת ההחלטות בשלב המיקס והמאסטרינג. בנוסף, שליטה בכלים האסתטיים תאפשר למוסיקאי ולאנשי סאונד לפתח יכולת ביקורת עצמית שתאפשר להם להתקדם בקצב מהיר גם ללא הכוונה נוספת.

כתיבת ספר זה נמשכה קרוב לשש שנים ולמרות אורכו הצנוע (281 עמודים) הוא מכיל זיקוק תובנות מניסיון מצטבר של המחבר בתעשיית המוסיקה של קרוב לשלושים שנה. הספר כתוב בשפה פשוטה להבנה וכל נושא תומצת ככל הניתן בכדי להתאים לאורח החיים המודרני ולהסחות הדעת המרובות סביבנו.




דני קוריטו
, מחבר הספרים "המדריך השלם לקיובס 3", " אומנות הרעש" ו"סודות הבישול" עוסק מזה 31 שנים בעשייה מוסיקלית והוראה של תחום הסאונד. שירת במחלקה הטכנית של גלי צה"ל, ערך פסי קול לסרטים באולפני קיו טון, עסק בהגברה במרכז סוזן דלל, שימש כמנהל הטכני של "רדיו ללא הפסקה ו"רדיו קול רגע", ערך את תוכנית הלימודים הארצית במסלול הנדסאי קול הקלטה והגברה עבור מה"ט - המכון הממשלתי להכשרה טכנולוגית, הקים את "רקורד - בית ספר לסאונד בשנת 1997 בכפר תבור.

כיום עוסק בהקלטה, מיקס, מאסטרינג, הוראה וייעוץ לארגונים שונים בפיתוח פרויקטים והקמתם בתחום האודיו והמולטימידיה.

RecordShop
Hapalmach 2 Kfar Tavor, 15241
04-6765302

רחוב הפלמח 2 כפר תבור
תא דואר 781